"Naná, hogy nincs fogpiszkáló az asztalon, naná!"- Raymond

2014. október 27., hétfő

Helyzet

Megérkezett Norbi ambuláns lapja Marcaliról, a pszichiátriáról.
Egyenlőre a kórtörténet van benne, ami összefoglalja azt, ami itt is található az Anamnézisben. Vissza kell menni jövő hónap végén /25./ a TKVSZB-hez, meglátjuk mi lesz, ott egy bő 3 órás vizsgálat lesz, ide pedig legkésőbb utána járni kell. Megerősítették a hiperkinetikus magatartászavart valamint, hogy érzelemregulációs fejlődését kellene rendbe tenni, amihez elsőként egy nyugodt otthont kellene biztosítani neki. Neki nem palota kell vagy több tízezres játék, csupán egy zugot szeretne, amit maga mögött becsukhat és egyedül lehet ha "fáj a lelke". Nagyon rajta vagyunk, itt vagy bárhol, nem számít, de most már egyre jobban látszik/kihat, hogy nem csak nekünk kicsi, hanem a gyerek/ek/ is igénylik a nagyobb lakást.



Legújabb szerelme egy csirke /mindenáron pipiket akarnak az öccsével tartani, vállalta a takarításukat is!/, anno még az apjáé volt, most került hozzánk, rögtön beleszeretett, főleg, hogy az alja érzékelős mert odateszi a kezét és csipog folyamatosan. Nagy a szerelem.






A cipőjét viszont ismét galyra vágta. Egy hónap alatt tönkre tesz egy cipőt. E havi lajstrom: egy sportcipő, három sapka, egy váltás ruha, egy lepedő, egy plüss, négy póló.




Valamint kiértékeltük a motivációs táblát, pontosabban három hetet összehasonlítottunk. Szerintem mindent elmond magáról. Az első hét olyan, amilyen. A második héten már jobb /itt voltunk vizsgálaton, sok mindenben segítség volt neki és nekünk is/. A harmadik hét már nem olyan jó, de jobb mint az első.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.