"Naná, hogy nincs fogpiszkáló az asztalon, naná!"- Raymond

2014. november 7., péntek

Megkésve

Először is elnézést kell, hogy kérjek, hogy nem jutottam ide, de vagy nem voltunk itthon, szaladgáltunk, vagy a gyerekektől nem volt lehetőségem. Dani harmadik napja küzd a néha 40ig felszökő lázzal a foga miatt már többször látta orvos, injekciót is kapott, el el pilled, nem alszik, de ez a blog nem róla szól.
Norbi egész jól viseli ha menni kell valahova, örül az autózásnak. Az autós nagyszülőktől kikönyörögte a férjem az egyik autót, így eljutunk Marcaliba és Kaposvárra, már amikor van miből tankolni.
25.-én megyünk vissza a szakértőihez háromra, előreláthatólag hatig ott fogunk lenni, mert a múltkori két órás vizsgálat értékelhetetlen lett és ismételni kell, valamint meg kell beszélni mire jutottunk a pszichiátrián. Nagyon várjuk, mert sokminden dől el ezen a papíron, legfőképp az állam által finanszírozott fejlesztések valamint, hogy nekünk mit kellene még mellé, hogy jobb, könnyebb legyen. Ha minden igaz akkor egy utazópedagógus heti 2*45 percben foglalkozik vele az oviban, valamint ugye a pszichiátria heti egy alkalommal. Ez mellé valami nagy mozgásos dolog kellene, sportot javasolnak mert az impulzivitását leviszi, de a környéken vagy nagyon költséges lenne, amit nem tudunk finanszírozni vagy nem fogadják a másik verzió. Valamint a finom-motorikus területet kellene fejleszteni, amire kiváló a legó, gyurma, színezés, festés, különféle kreatív munkák, amit imád is csinálni, de vagy hely nincs /a picik mennek és megeszik, eltépik stb./ vagy pedig alapanyag nincs annyi, hogy folyamatosan csináljuk. Itt a karácsony lassan, terveztem különféle díszeket ide bentre, udvarra amit az öccsével és velem alkotni tud maradék alapanyagokból, de annyira feléltük minden készletünk és nem pótoltuk, hogy nincs már.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.